Göl 85.Yıl İlkokulu
GÖKÇEKORU KÖYÜ GÖLKÖY MEZRASI GÖLKÖY KÜME EVLERİ NO 103 İÇ KAPI NO 1 PERVARİ / SİİRT

VİZYON

Siirt Pervari Göl 85.Yıl Ortaokulu’nu okul paydaşlarımızın güç birliği ile İlçemizin ve İlimizin öncelikli tercih edilen, ülkemizin en iyi liselerine her yıl artan sayıda öğrenci yerleştiren, sportif, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren ,Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş ve laik gençler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Normal Öğretim

öğretmen servisi ile ilçeye gidip gelinmekte

İl Merkezine 76 km - İlçe Merkezine 12 km uzaklıktadır.

Köy

etwinning projeleri